Elektromos láncos emelők

Minden alkalmazási területet lefedő típusválaszték vezető nemzetközi gyártóktól

Donati, Misia, Hitachi s Delta gyártmányú láncos emelők függesztőhorgos, vagy haladóművel szerelt változatokban.
Típustól függően 230V és 400V hálózathoz, 125 kg - 5000 kg közötti teherbírással. Teljeskörű alkatrész ellátás és garancia.
Igény szerinti hosszúságú lánccal és függő vezérlőkapcsolóval, számos opcióval.


A láncos emelők és haladóműveik (futómacskák) a legelterjedtebb és leginkább sokoldalú emelőeszközök, amiket a gyártásban, karbantartásban használnak
nehéz anyagok emelésére,  mozgatására. A láncos emelő (mint a darurendszer egyik legfontosabb eleme) az a berendezés, amely a teher emelését és süllyesztését végzi.
Általában nem vezetett terhek emelésére használják,  a célnak megfelelő horog, vagy az üzemeltetéshez szükséges szerelvények, eszközök segítségével.
 
Ha az emelőt egy gerendán futó elektromos vagy kézi mozgatású haladóművel társítják, akkor a teher kombinált emelését és vízszintes mozgatását is biztosítja.
A láncos emelő- és haladóművek felszerelhetők felső pályára, monorail-re vagy beépíthetők más emelőberendezésekbe így például konzolos daruk, híddaruk részévé válhatnak.
 
A terhek biztonságos és hatékony manőverezésére és elhelyezésére tervezett jó minőségű láncos emelők minimálisra csökkentik a személyzetet és a tulajdont érintő
lehetséges kockázatokat, miközben biztosítják, hogy a mozgatott tárgyak a rendeltetési helyükre kerüljenek. 

2021 Texem - Minden jog fenntartva - A Texem Kft. minden szerzői jogot fenntart a tulajdonában álló minden szövegre, grafikus rajzra, valamint szoftverre vonatkozóan.